vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Național

„Olarii” se bat cu „sateliţii”! În această săptămână, Flacăra Horezu înfruntă cele două echipe din Sibiu reprezentate în Liga I

185Vizualizari

• prima oară – pe Gaz Metan Mediaş 2, în deplasare (marţi, 27 octombrie), iar a doua oară pe FC Hermannstadt 2, pe teren propriu (sâmbătă, 31 octombrie) • ambele vor începe la ora 15.00

Week-end-ul trecut, Flacăra Horezu nu a mai disputat meciul din deplasare cu CSM Deva, după ce formaţia hunedoreană a raportat două cazuri de Covid-19. Partida cu echipa antrenată de Ştefan Nanu a fost reprogramată pentru miercuri, 4 noiembrie.
În această săptămână, Adi Popa & Co. vor disputa două meciuri în Liga a III-a, în compania celor două echipe „satelit” din Seria 7. Primul va fi cel cu Gaz Metan Mediaş 2, din deplasare (restanţă din cadrul etapei a 5-a), care va avea loc marţi, 27 octombrie, iar al doilea – cu FC Hermannstadt 2, de pe teren propriu (din cea de-a 8-a rundă), programat sâmbătă, 31 octombrie. Ambele vor începe la ora 15.00.

Cristi Munteanu şi Mihai Mehedinţeanu, indisponibili pentru duelul cu Mediaş 2

Pentru meciul de la mijlocul săptămânii, pe lângă Cristi Munteanu (care e în continuare accidentat), staff-ul tehnic de la Flacăra Horezu nu se va baza nici pe serviciile lui Mihai Mehedinţeanu (transferat de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova). Acesta a fost folosit până în prezent doar în Cupa României, în meciul cu Viitorul Dăeşti.
Pentru a nu se afunda şi mai mult în zona inferioară a clasamentului, „olarii” sunt obligaţi să câştige duelul cu FC Hermannstadt 2. Dacă vor obţine măcar un punct şi din meciul cu Gaz Metan Mediaş 2, atunci vor putea spune că au avut o săptămână perfectă!

Formaţia din Treapt putea câştiga la „masa verde” meciul de la Copşa Mică

Aşa cum se cunoaşte, partida cu formaţia din Mediaş trebuia să aibă loc pe 9 octombrie, iar horezenii au făcut chiar deplasarea până la Copşa Mică, unde Gaz Metan 2 îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Duelul a fost amânat însă în ultima clipă de FRF, după ce gruparea sibiană a raportat trei cazuri de Covid-19 în rândul jucătorilor din lot şi alte 7-8 la academia clubului din Mediaş.
Problemele echipei ardelene nu au dispărut încă nici până în prezent. Week-end-ul trecut, Gaz Metan 2 nu a putut disputa meciul din deplasare, din Zăvoi, cu Minerul Costeşti, care a fost reprogramat pentru marţi, 3 noiembrie. În aceste condiţii, dacă situaţia cazurilor de Covid-19 nu se ameliora, Mediaşul putea pierde la „masa verde”, cu scorul de 3-0, partida cu Flacăra Horezu.