luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

Oltețul Alunu a făcut cel mai tare transfer: un jucător de la FCSB, care a evoluat și pentru naționala României, dar și în cupele europene

3.37KVizualizari

Oltețul Alunu a anunțat că a ajuns la un acord cu un jucător în vârstă de doar 32 de ani, care a evoluat inclusiv în cupele europene. Este vorba de Marian Pleașcă. Ultima dată, adică, anul trecut, acesta a fost legitimat la Pandurii Tg. Jiu. De-a lungul carierei sale, el a trecut pe la echipe de top, precum UTA Arad, Gaz Metan Mediaş, FCSB și FC Voluntari.

“Suntem bucuroşi că Marian Pleaşcă a acceptat oferta noastră! Este un jucător care nu mai are nevoie de nicio caracterizare. Cu siguranță, ne va ajuta mult în campionat. Vom continua, împreună cu directorul sportiv Marin Stanca, să aducem noi jucători buni, care să dea un plus echipei noastre. Cam toți cu experiență la nivel mare. Scopul este să aducem mai multă valoare, astfel încât rezultatele să fie mult mai bune din retur. Sâmbăta aceasta, vom juca un meci amical, în deplasare, la CS Cârcea, unde vom testa și alți jucători noi”, a precizat Nicolae Birăruț, oficialul echipei Oltețul Alunu.