duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Județean

Olteţul Zătreni, 4 victorii consecutive în Liga a VI-a. Elevii lui Nicolae Vîlcu – lideri în Seria Est. Urmează derbiul cu Ştiinţa Roşiile!

202Vizualizari
Olteţul Zătreni are parte de un început perfect de sezon în Liga a VI-a! În primele patru runde, echipa antrenată de Nicolae Vîlcu a obţinut tot atâtea victorii şi ocupă locul 1 în clasamentul Seriei Est, cu 18 goluri marcate şi doar cinci primite. Sâmbătă, 23 octombrie, fotbaliştii din sudul judeţului a învins categoric, în deplasare, în fieful formaţiei Zorile Scundu, cu scorul de 5-0. Adrian Surdu a reuşit un hat-trick (cel de-al doilea din actualul campionat), celelalte două „boabe” fiind înscrise de Cătălin Popescu şi Cătălin Cercel.
Pe 3 octombrie, în etapa inaugurală a sezonului, Olteţul Zătreni s-a impus cu 3-1 în faţa echipei Recolta Laloşu. Apoi, pe 9 octombrie, elevii lui Vîlcu au dispus, în deplasare, de AS Creţeni, cu 4-3, semnatarii victoriei fiind doi juniori: Adrian Surdu (3 goluri) şi Nicu Sandu (1). În fine, pe 17 octombrie, în meciul cu Olteţu Bălceşti, formaţia din Zătreni şi-a trecut în cont un succes cu 6-1, prin golurile marcate de Ionuţ Sandu, Nicu Sandu, Cătălin Stanca, Vasile Ionescu, Adrian Surdu şi Ionuţ Ostroveanu.

Super-meciul pentru supremaţie din Seria Est va avea loc duminică, 31 octombrie, de la ora 11.00, la Zătreni

În următoarea rundă, care va avea loc la finele săptămânii viitoare, Olteţul Zătreni va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei Ştiinţa Roşiile, în derbiul Seriei Est din Liga a VI-a. Adversarii au tot victorii pe linie în cele trei partide pe care le-au disputat până în prezent, dar au stat week-end-ul trecut, în etapa a 4-a. Super-meciul Olteţul Zătreni – Ştiinţa Roşiile este programat duminică, 31 octombrie, de la ora 11.00, pe terenul de fotbal din localitatea administrată de primarul Constantin Liţoiu.