Fotbal Județean

Oltul Drăgoești a avut 5 victorii în amicale, dar nu a spart deloc gheața în Liga a V-a. „Cu Șușani, vrem neapărat 3 puncte!”

1.18KVizualizari
Oltul Drăgoești are 28 de jucători legitimați în lot și, în perioada precompetițională, a reușit să obțină nu mai puțin de 5 victorii consecutive în amicale. Însă, în Liga a V-a, nu a luat decât 1 punct în cele două meciuri pe care le-a disputat până acum, cu Oltul Ionești (pierdut cu 2-1) și AS Bărbătești (1-1).

Edi Guță, responsabil de buna organizare a echipei Oltul Drăgoești, nu-și explică deloc debutul timorat. „Am încredere că vom sparge gheața etapa aceasta, pe teren propriu, cu CS Șușani. Cred că am fost prea încrezători după victoriile din amicale și am abordat cu prea multă lejeritate meciurile oficiale. Altfel, nu se explică de ce am luat doar 1 punct. Am bătut-o pe Oltul Ionești cu 4-1 într-un joc amical, dar am pierdut apoi în campionat, cu 2-1. Am luat goluri foarte ușoare, iar în plus nu mai avem viziune bună în atac. Cred că ne-am blocat puțin! Ca valoare individuală, stăm bine pentru acest nivel. Trebuie să ne bucurăm neapărat de o victorie cu CS Șușani”, a declarat Edi Guță.