vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Județean

Oltul Drăgoești își reface lotul: a avut peste 20 de jucători la amicalul cu Viitorul Voicești (3-4)! Dorin Rădoi și prietenii săi, printre posibilele transferuri!

1.23KVizualizari

După ce a pierdut mulți dintre titulari iarna aceasta, Oltul Drăgoești a început o campanie amplă de refacere a lotului, în perspectiva returului Ligii a V-a. Astfel, la ultimul meci amical, pierdut la limită, cu scorul de 4-3, contra celor de la Viitorul Voicești, echipa reprezentată acum de Eduard Guță a avut la dispoziție peste 20 de jucători. Lidera competiției a marcat prin Laurențiu Păunescu, Denis Badea – supergol, la vinclu, de la 30 de metri și Daniel Ghica – din penalti.

“Încercăm să refacem echipa, din dragoste pentru fotbal. E foarte important să continuăm competiția și să ne menținem la un nivel cât mai bun. Probabil că lumea știe deja că au plecat de la noi mai mulți jucători, care au decis să se transfere la alte echipe. Dar suntem deja în discuții pentru alte transferuri, deoarece e foarte important să rămânem cât mai sus în clasament. Din punctul meu de vedere, e păcat că s-a ajuns în această situație. Doar că dragoste cu forța nu se poate. Nicăieri! Putem crește în valoare, pe parcurs. Important e că avem de partea noastră tot sprijinul domnului primar Gheorghe Melente, care va fi întotdeauna alături de noi”, a explicat Eduard Guță, oficialul echipei Oltul Drăgoești.

De precizat că la amicalul cu Viitorul Voicești, Oltul Drăgoești s-a bazat și pe Dorin Rădoi, Iulian Dinucu și alți jucători cu experiență… Deci, viitorul poate suna bine!