Fotbal Județean

Oltul Ionești a fost egalată de două ori la Lăpușata și s-a desprins abia din minutul 75, când a jucat în superioritate numerică

749Vizualizari
Oltul Ionești a condus cu 1-0 și 2-1 în partida disputată în deplasare, la Inter Lăpușata, dar a fost egalată de fiecare dată. Din mintul 70, echipa gazdă a avut un jucător eliminat (pentru cumul de cartonașe galbene), iar vicelidera Ligii a IV-a a izbutit să se distanțeze la 4-3. Constantin „Neamțu” Văduva, Alex Burtoi și Adi Șitoiu (de două ori) au marcat pentru trupa antrenată de Iulică Dincă.
„Mi-am felicitat băieții pentru victorie, dar le-am explicat că nu am fost mulțumit de jocul în sine. Bineînțeles, până la urmă, contează cele 3 puncte aduse în clasament. Mai ales că am evoluat pe un teren de calitate slabă, pe care nu puteai avea posesie și nici un joc combinativ. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Ionești pentru susținerea financiară oferită. Când vine vorba de condițiile de care dispune, Oltul Ionești este printre primele echipe din județ”, a declarat Iulică Dincă (FOTO), antrenor la Oltul Ionești.