joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Ovi Barbu, antrenor FCPO: Am avut doar 11 jucători la meciul de la Mădulari. Ne-au lipsit 4 titulari. Iar arbitrajul a fost…

1.05KVizualizari
Ovidiu Barbu, antrenorul echipei FC Păușești Otăsău, a explicat că eșecul usturător de la CS Mădulari (0-5) a avut două cauze: lipsa unor titulari care au contribuit de multe ori la victoria echipei sale, dar și arbitrajul jalnic. Nu ne legăm deloc de victoria celor de la CS Mădulari. Bravo lor și felicitări! Însă noi am pierdut atât de drastic din două motive majore, care trebuie să fie aduse în discuție”, susţine oficialul de la FCPO.

În primul rând, am fost doar 11 jucători la meci. În teren, am folosit și un copil fără experiență. Ne-au lipsit titulari precum Bogdan Bârlogeanu, Lucian Boncioiu, Olaru și Iliuță. Apoi, să nu mai vorbim de arbitraj. La scorul de 1-0, arbitrul (n.r.: Alin Croitoru) trebuia să ne dea penalti, pentru un henț evident comis în propria suprafață de pedeapsă de către un adversar. Nu a fost deloc așa! În plus, a mai fost un fault mare, grosolan (așa cum reiese din imagine!), asupra lui Andrei Fistogeanu, dar faza a continuat și am primit gol. La scorul de 3-0, s-a repetat situaţia, după un fault nesemnalizat inițial și am încasat iarăşi un gol. Toate acestea se adună… Nu e normal să avem atâtea faze greșite contra noastră”, a mai declarat Ovidiu Barbu, antrenor la FCPO.