marți, mai 17, 2022
Monden

Paradis a atras tinerii ca un magnet la târgul de evenimente organizat week-end-ul trecut la „Royal”

599Vizualizari
Compania Paradis, care administrează cele patru săli de evenimente (Events, Royal, Noblesse și Resort), a organizat, week-end-ul trecut, a treia ediție a celui mai important târg de evenimente din Vâlcea. Cu acest prilej, sute de persoane au trecut pragul sălii „Royal”, pentru a se interesa cu privire la ofertele de meniuri, aranjamente, muzica pusă la dispoziție de colaboratori și nu numai.

„Evenimentul a fost exact așa ne-am așteptat, mai ales că am avut grijă să existe permanent o comunicare între noi și potențialii clienți. În plus, am pus la punct și o campanie de promoții foarte atractivă. Cuplurile sunt dornice să-și organizeze din nou evenimentele în condiții normale, de aceea, vor ceva special. Avem un grad important de ocupare a sălilor, inclusiv pentru anul viitor. Pentru clienți, târgul a fost precum un wedding preview, cu degustări de meniuri, candy bar și multe altele. Avem 7 variante de meniuri dintre care cuplurile port alege, iar fiecare variantă are 12 preparate la aperitiv, plus o gamă variată de dulciuri și alte surprize”, a transmis Lucian Niță, co-administrator Paradis Resort.

El a explicat că în spatele brandului de succes pe care îl conduce împreună cu familia sa se află ani de muncă, inovație în domeniu, calitate și, bineînțeles, servicii de top. „An de an, Paradis a venit cu ceva nou pentru clienții săi. Brandul Paradis este cunoscut în lumea evenimentelor, nu numai grație sălilor moderne pe care le punem la dispoziție, ci și celorlalte servicii adiacente… Tocmai de aceea, avem colaboratori de top din lumea vestimentară, muzică și nu numai. Adică, noi îi selectăm pe toți cei cu care colaborăm, deoarece ne punem numele în joc. În fiecare an, venim cu ceva nou și în ceea ce privește infrastructura. Adică, ținem pasul cu tot ce captează atenția…” a explicat Lucian Niță, co-administrator Paradis.