Diverse

Paradis Resort are o campanie specială în această perioadă de izolare: îţi aduce toate cumpărăturile acasă, poţi comanda meniul zilei şi poţi plăti facturile…

1.34KVizualizari
Paradis Resort, una dintre cele mai respectate companii de specialitate din Vâlcea (specializată, mai ales, pe organizarea de nunţi, botezuri etc) s-a conformat rapid în ceea ce priveşte normele împotriva răspândirii coronavirusului şi, ca urmare, a implementat o politică specială. Astfel, începând de luni, 16 martie, prin intermediul serviciului propriu de catering, foarte bine dezvoltat, poţi comanda acasă produse de toate tipurile (de la alimente, detergenţi şi nu numai), precum şi meniul zilei, prăjituri, pizza şi multe-multe altele. Şi, nu uitaţi, marketul de la Râureni funcţionează NON-STOP în această perioadă, respectând, bineînţeles, toate normele de siguranţă. Paradis Resort s-a angajat inclusiv să-ţi achite facturile curente, contra unei sume modice sau, GRATIS, în cazul unor comenzi de minim 50 de lei.
„Ca orice societate care se respectă şi, de aproape 20 de ani, se preocupă să fie în TOP, încercăm să rămânem aproape de clienţii noştri şi în această perioadă mai grea. Mai ales că lumea, aşa cum este normal şi de bun simţ, face tot posibilul să stea cât mai mult în casă, tocmai pentru a reduce riscurile. Nu mai facem distracţii la nunţi şi botezuri, dar puteam aduce distracţia la casele clienţilor noştri, prin livrarea de alimente şi tot ceea ce e nevoie… Bineînţeles, aşteptăm să treacă această criză şi, apoi, vom reveni cu o dorinţă şi mai mare de a le asigura clienţilor noştri tot ceea ce au nevoie! Doar iubim să dăruim bucurie celor care aleg serviciile noastre. Încurajăm populaţia să rămână în case în această perioadă”, a precizat conducerea Paradis Resort.
Telefonul pentru comenzi de la Paradis Resort este 0748 182 282. Important de precizat mai este şi faptul că, de la ora 18.00, până la ora 8.00, clienţii pot comanda prin Papa Dream.