marți, august 11, 2020
Monden

Paradis Resort vine la tine acasă cu un univers de preparate delicioase, așa cum te-a obișnuit mereu în ultimii 20 de ani

302Vizualizari
Paradis Resort, unul dintre brandurile cele mai de succes din Vâlcea, cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața locală, a luat o pauză, în ceea ce privește organizarea de evenimente. Nu însă și pe plan gastronomic, astfel că a pregătit o gamă variată de mâncăruri delicioase, așa cum şi-a obișnuit toţi clienţii fideli până acum. De la pizza, paste, până la preparate din carne, burgeri, salate, platouri tradiționale, meniul zilei, prăjituri și multe alte produse delicioase și proaspete, la prețuri super-ok.

„Totul pentru ca tu și cei dragi să treceți mai ușor peste această perioadă în care autoritățile ne îndeamnă cu calm să stăm cât mai mult acasă. Și, foarte important, nu uita că Paradis te ajută să eviți și aglomerările din supermarket-uri și îți trimite acasă cumpărăturile de care ai nevoie zi de zi: ulei, faină, apă, legume, fructe etc. Pentru detalii suplimentare, puteți suna la 0766-350.242 sau 0250-735301. Cu drag, Paradis Resort!”, a transmis conducerea Paradis Resort.