duminică, mai 9, 2021
Fotbal Diverse

Parteneriat între cluburile Elite Juniors şi Sparta Rm. Vâlcea. Peste 100 de copii vor avea condiţii optime de antrenament!

815Vizualizari

Sâmbăta trecută, pe terenul de fotbal al Armatei (dinspre Vlădeşti), a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii şi antrenorii cluburilor de fotbal Sparta Rm. Vâlcea şi Elite Juniors. Scopul: încheierea unui parteneriat privind dezvoltarea fotbalului juvenil, prin atragerea de noi sponsori şi oferirea unui climat optim de pregătire. La discuţii, au participat, pe lângă părinţi şi zeci de copii, inclusiv antrenorii Eusebiu Predonescu, Iulică Dincă, Vali Mihalcea, Romeo Chelcea, Bogdan Fuiorea, dar şi Marius Voican – partenerul lor şi proprietarul Restaurantului Brother’s Pub. „La Elite Juniors, antrenăm copii de la 3-4 ani, până la 8 ani, după care aceştia vor face pasul la Sparta Rm. Vâlcea. Va fi un parteneriat foarte benefic, mai ales pentru cei mici. În plus, ei vor şi posibilitatea de a se antrena pe un teren cu iarbă naturală, nu pe sintetic”, a declarat Eusebiu Predonescu.

Iulică Dincă a anunţat înfiinţarea unei grupe de fete. Antrenorul de la Sparta o caută pe noua Ştefania Vătafu

„Aici, la Sparta Rm. Vâlcea, vom avea şi o grupă de fotbal feminin. În urmă cu câţiva ani, am antrenat-o pe Ştefania Vătafu, multiplă campioană a României şi de două ori cea mai bună jucătoare a ţării, care joacă acum, la campioana Belgiei, Anderlecht,. Sunt convins că, peste ani, putem avea o altă fată de mare valoare, nu doar băieţi care să ajungă în fotbalul naţional”, a spus Iulică Dincă. „Eu iubesc mult fotbalul, de aceea, investesc şi la nivel de copii şi juniori. Acum, sunt implicat şi într-un proiect foarte frumos, la Minerul Costeşti. Nu pot decât să vă promit că voi fi alături de voi!”, a precizat şi Marius Voican, proprietarul Restaurantului Brother’s Pub, de pe Bulevardul Dem Rădulescu, din Rm. Vâlcea.
După alocuţiuni, părinţii şi copiii au „pus-o” de un fotbal, pentru a testa calitatea gazonului de pe terenul fostei unităţi militare de la Vlădeşti.