sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Județean

Pas cu pas, tot mai sus! Sparta Rm. Vâlcea a mai urcat o poziţie în Liga a IV-a, după un scor de tenis cu Viitorul Budeşti

970Vizualizari
Week-end-ul trecut, Sparta Rm. Vâlcea a obţinut o nouă victorie în Liga a IV-a şi a mai făcut un pas în sus, spre primul loc. Aşa cum era de aşteptat, jucătorii antrenaţi de Mihai Lungan şi Romeo Chelcea au dispus fără probleme de Viitorul Budeşti, scorul final fiind unul de tenis (6-0). Alex Bălţăţeanu a reuşit o „dublă” în acest meci, unul dintre golurile sale fiind dintr-o lovitură de la 11 metri. În plus, spartanii au mai punctat prin Vali Mihalcea, Alex Tîrş, Claudiu Popa (din penalti) şi Andy Petrescu.

Echipa finanţată de Marius Voican a profitat de eşecul echipei CS Mădulari, în deplasare, la Vlădeşti (2-3), astfel că a urcat pe poziţia secundă în clasament. Sparta Rm. Vâlcea are acum 16 puncte în cont şi se află la două „lungimi” în spatele liderei Cozia Călimăneşti, singura formaţie cu punctaj maxim după şase runde.

În următoarea etapă din Liga a IV-a, elevii lui Mihai Lungan vor juca în Zăvoi, împotriva echipei Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Meciul va avea loc duminică, 31 octombrie, de la ora 11.00.