Sporturi

Paul Dinu a fost un adevărat globe-trotter şi în acest an! A vizitat 18 ţări şi a fost antrenorul cu cei mai mulţi performeri în clasamentul DJST din 2019

660Vizualizari

Karateka Paul Dinu, care e şi antrenor la Clubul Sportiv Chimia, a dat cei mai mulţi sportivi în topul alcătuit de DJST Vâlcea, la final de an. Practic, el a realizat o „triplă” istorică, dacă se poate spune aşa, prin faptul că primii trei sportivi ai judeţului îi sunt discipoli: Andreea Bîlă, Silviu Ghiţă şi Nicolae Stanciu.
La final de an, Paul Dinu a făcut o scurtă trecere în revistă a performanţelor personale realizate, dar şi ale sportivilor săi. „A fost un an plin, ca să spun aşa, cu multe realizări, rezultate bune, dar şi cu multe deplasări. Practic, în 2019, am circulat prin exact 18 ţări. Am avut un an bogat din punct de vedere al numărului de medalii, atât la Campionatele Mondiale de seniori de karate shotokan, cât şi la Europene. Nu mai vorbesc de zecile de medalii obţinuite la Campionatele Naţionale şi la alte Cupe. Pot spune doar că elevii mei mi-au întrecut aşteptările şi anul acesta, reuşind să obţină rezultate foarte bune la toate competiţiile de anvergură la care am participat. După cum s-a observat şi din clasamentul alcătuit de DJST Vâlcea, în top au pătruns mulţi sportivi de karate, pentru că rezultatele lor au fost cele care au vorbit. Pentru 2020, ca de fiecare dată, mă gândesc ca anul să fie mai bun decât 2019, atât din punct de vedere personal, cât şi al performanţelor obţinute de sportivi. În primul rând, îmi doresc să fim cu toţii sănătoşi, pentru că, dacă vom fi feriţi de accidentări, vom avea rezultate la fel de bune ca şi în acest an sau chiar mai mari”, a spus Paul Dinu.