Diverse

Pe 15 august, de Ziua Comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente va inaugura şi noua piaţă agroalimentară din localitate. Marcela Fota – cap de afiş la evenimentul artistic

431Vizualizari
Luni, 15 august, când creştin-ortodocşii celebrează Sf. Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului), primarul Gheorghe Melente va organiza ediţia a 11-a a Zilei Comunei Drăgoeşti. Cap de afiş la evenimentul artistic din acest an va fi îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota, care va urca pe scenă începând cu ora 19.00. Pe de altă parte, cu această ocazie, alesul PNL îşi va îndeplini una dintre promisiunile pe care le-a făcut locuitorilor pentru 2022. Este vorba de inaugurarea pieţei agroalimentare pe care Gheorghe Melente a construit-o în localitate, chiar lângă stadionul de fotbal şi în zona unde se desfăşoară, de regulă, Ziua Comunei Drăgoeşti. Proiectul a fost realizat prin Grupul de Acţiune Locală de Pescuit (FLAG) Lotru – Olt Mijlociu, iar valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 240 de mii de euro.

Săptămâna trecută, primarul Gheorghe Melente a anunţat şi programul complet al Zilei Comunei Drăgoeşti, de luni, 15 august. Astfel, între orele 9-14, vor avea loc activităţile sportive, la care vor participa elevi din Drăgoeşti şi din localităţile limitrofe. Apoi, între 11 şi 13, este programată festivitatea de inaugurare a pieţei agroalimentare şi sfinţirea acesteia de către un sobor de preoţi. Între orele 14-20, se va desfăşura un amplu concert de muzică populară, la care vor susţine recitaluri Costel & Dragoş Ghinea, Maria Rădilă Irimia, Dan Albulescu, Cosmin Scheanu, Loredana Lory Borănescu (de la ora 18.00) şi Marcela Fota (de la 19.00).
Evenimentul se va încheia cu un frumos foc de artificii, la ora 22.00. „Vă aşteptăm cu drag!”, a transmis primarul Gheorghe Melente, în afişul de prezentare al Zilei Comunei Drăgoeşti.