vineri, mai 7, 2021
Diverse

Pe 15 ianuarie, EuroMarket inaugurează, la Costești, al 59-lea magazin. Surprize pentru copii și multe prețuri promoționale!

2.59KVizualizari
Conducerea Danemar Company, din Băbeni, va deschide, pe 15 ianuarie, al 59-lea magazin EuroMarket. Cu acest prilej, copiii vor avea parte de numeroase surprize, iar clienții vor fi așteptați cu numeroase promoții. Daniel Munteanu, fondatorul acestei companii de succes, a mulțumit conducerii Primăriei Costești, în speță, primarului Toma Peștereanu, pentru sprijinul oferit în ceea ce privește obținerea avizelor necesare în timp util.
„Reprezentanţii Primăriei au fost foarte săritori, ajutându-ne să obținem avizele în termene cât mai scurte. Magazinul de la Costești va avea o suprafață de 600 de metri pătrați și un număr de 8 angajați. Pe viitor, ne-am propus să ne extindem și în alte localități din Vâlcea. Astfel, următoarea investiție de acest gen o vom realiza la Pietrari”, a precizat Daniel Munteanu.
Lângă noul supermarket din Costești, a fost amenajată și o parcare de mașini, precum și spații verzi, elemente care au dat un plus de valoare zonei. Compania cu sediul în Băbeni va construi lângă magazin și un teren sintetic multifuncțional de sport. O altă investiție de anvergură care se va finaliza primăvara aceasta se referă la modernizarea supermarketului din Băbeni, care va arăta super. La ora actuală, Danemar Company dispune de peste 500 de angajați în Vâlcea şi nu numai.