joi, decembrie 7, 2023
Monden

Pe 19 şi 20 iulie, Sorin Vasilache va organiza o nouă ediţie a Zilelor Oraşului Băile Olăneşti

550Vizualizari
După doi ani de pauză forţată, cauzată de pandemia de Covid-19, vara aceasta va avea loc o nouă ediţie a Zilelor Oraşului Băile Olăneşti. Evenimentul din 2022 este programat pe 19 şi 20 iulie (marţi şi miercuri), de această dată, doar pe parcursul a două zile, după ce în trecut, în staţiune, s-a petrecut chiar şi câte patru zile. Potrivit primarului Sorin Vasilache, manifestarea va coincide cu aniversarea a 495 de ani de la prima atestare documentară a localităţii (19 iulie 1527). Formaţia etnofolclorică Plăieşii (din Chişinău), trupa Noaptea Târziu (muzică pop), Edward Sanda (soţul Cleopatrei Stratan) şi Cristian Pomohaci – vor fi cele mai reprezentative nume care vor concerta la evenimentul din această lună.

„Zilele Oraşului Băile Olăneşti vor reprezenta, din nou, un bun prilej pentru locuitori şi pentru turişti de a petrece două zile frumoase în staţiune. În 2022, am alcătuit un program cât se poate de interesant pentru acest eveniment, care va cuprinde solişti importanţi din show-biz-ul autohton. Concertele vor fi atât de muzică populară, cât şi de muzică uşoară. În ultima zi, le vom oferi celor prezenţi un foc de artificii, ca în anii precedenţi. Vrem să-i anunţăm însă pe locuitori şi pe turiştii aflaţi în staţiune că, în 2022, avem o modificare importantă faţă de ediţiile trecute, în privinţa locaţiei de desfăşurare a concertelor. Astfel, evenimentele prilejuite de Zilele Oraşului Băile Olăneşti vor mai avea loc în parc, ci pe strada Băilor”, a spus Sorin Vasilache.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc marţi, 19 iulie, la ora 17.00, în prezenţa personalităţilor invitate. Începând cu ora 18.00, pe scena amplasată în aer liber vor urca orchestra „Rapsodia Vâlceană”, Ion Popa, formaţia Plăieşii, Edward Sanda, Ane Mary şi DJ Slabu Gabriel. În a doua zi, pe 20 iulie, tot de la ora 18.00, vor concerta Cristian Pomohaci, Aida (o solistă de muzică pop originară chiar din Băile Olăneşti), formaţia Noaptea Târziu, Ştefania Diţă, Alyssa Popescu, Mădălina (din Chişinău), Livia Floarea şi Alexandra Popescu.