Politică

Pe 27 iunie, Sorin Romcescu o susţine pe Camelia Daniela Romcescu pentru funcţia de primar, la alegerile parţiale din comuna Slătioara

1.08KVizualizari
Guvernul a hotărât ca, pe 27 iunie, la Slătioara, să aibă loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar. Iar asta după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a luat decizia – total nedreaptă, având în vedere motivele! – de a-l declara incompatibil pe Sorin Romcescu, aşa că social-democratul nu se mai poate afla la conducerea administraţiei locale pentru o perioadă. El se bucură însă în continuare de foarte multă simpatie în rândul locuitorilor, dovadă în acest sens fiind scorurile extraordinare pe care le-a obţinut de fiecare dată la alegeri, în 2008, 2012, 2016 şi 2020. Anul trecut, pe 27 septembrie, Sorin Romcescu a câştigat primăria cu cel mai mare procent din Vâlcea (86,89 %).
Având în vedere încrederea necondiţionată pe care oamenii din Slătioara i-au acordat-o de fiecare dată, dar şi pentru că doreşte ca toate proiectele să fie duse la bun sfârşit, Sorin Romcescu a găsit persoana potrivită care poate face ca localitatea să se dezvolte, mai departe, într-un ritm accelerat. Este vorba de Camelia Daniela Romcescu, care va candida tot din partea PSD la scrutinul stabilit pentru 27 iunie, decizia fiind anunţată joi, 27 mai, pe Facebook, cu exact o lună înainte de alegeri.
Cu această ocazie, Sorin Romcescu a postat şi un mesaj pe reţeaua de socializare, către toţi locuitorii din Slătioara, în care a explicat motivele care l-au determinat s-o susţină necondiţionat pe Camelia Daniela Romcescu, o persoană cu o experienţă de 22 de ani în administraţia publică.

Mesajul lui Sorin Romcescu către locuitorii din Slătioara:

„Dragi slătioreni,
Vă anunț pe această cale că, la alegerile parțiale pentru funcția de primar al comunei Slatioara din 27 iunie 2021, din partea Partidului Social Democrat (PSD), va candida D-na Romcescu Daniela Camelia.
S-a luat această decizie deoarece lucrurile trebuie continuate privind dezvoltarea localității, iar Camelia Romcescu știe și poate acest lucru, ținând cont de experiență de 22 de ani pe care o are în administrația publică.
Precizez faptul că, împreună cu Camelia Romcescu, viceprimarul Ștefan Cornel, consilierii locali PSD, lângă care mă alătur și eu, lucrurile vor merge pe un făgaș normal al dezvoltării localității, proiectele aflate în execuție vor fi continuate și finalizate la termen, altele care așteaptă finanțare, dar vor fi inițiate și proiecte noi în funcție de ghidurile de finanțare.
Garantez pentru Camelia Romcescu, pentru că este un om de echilibru și bine pregătit profesional, garantez pentru echipă și vă promit că și eu voi rămâne împreună cu ei.
Dragii mei, am fost, sunt și rămân același OM pe care îl cunoașteți, înțelegeți situația de fapt, ați fost alaturi de mine în toți acești ani și sunt convins că veți fi și de această dată
Vă mulțumesc,
Cu respect și considerație!
Sorin Romcescu”