Monden

Pe 7 decembrie, Dana Nălbaru, Dragoş Bucur, împreună cu Alina Vâlcu şi Omid Ghannadi (de la „Visuri la cheie”), vin la Paradis Royal, pentru un eveniment caritabil de amploare

2.35KVizualizari

Pe 7 decembrie, Fundația „Alex Tache” îşi va duce mai departe visul! Este vorba de construirea unei case pentru 16 copii abandonaţi, obiectiv care urmează a fi finalizat în prima jumătate a anului viitor, în comuna Galicea. Campionul nostru nu a renunţat nici la lupta cu boala sa, dar nici să construiască o „casă ca-n poveşti” pentru copiii nevoiaşi, pe care îi ajută cu tot ce poate.

Banii strânşi din vânzarea prin licitaţie a brazilor împodobiţi vor fi donaţi construirii unei case, la Galicea, pentru 16 copii abandonaţi

Astfel, în cea de-a doua zi după Sf. Nicolae, ONG-ul tânărului vâlcean va organiza o seară caritabilă la Paradis Royal, la care vor participa mai multe companii mari din judeţul Vâlcea şi nu numai. Cu acest prilej, vor fi decoraţi 16 brazi de Crăciun, care, ulterior, vor fi scoşi la licitaţie. Evenimentul – la care vor lua parte Alina Vâlcu şi Omid Ghannadi (de la emisiunea „Visuri la cheie”), va fi prezentat de Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur.
„Este un eveniment caritabil pe care l-am pregătit în cele mai mici detalii. Cei 16 brazi vor fi creaţi de designeri, arhitecţi şi florişti celebri şi, apoi, licitaţi de reprezentanţii companiilor participante la eveniment. Cu banii obţinuţi, vom continua ceea ce am început la Galicea. Şi încă un lucru important de precizat: cei ce vor să sprijine Proiectul NEST, pot să doneze 2 euro, trimiţând sms la 8844, cu textul NEST. Pe 7 decembrie, vă aşteptăm la Paradis Royal, începând cu ora 16.00, pentru a face noi fapte bune. Vom avea şi spectacole cu colinde”, au comunicat organizatorii evenimentului.