duminică, decembrie 5, 2021
Monden

Pe 7 şi 8 Martie, surprinde-ţi persoana iubită şi invit-o la Paradis Noblesse sau Royal, pentru un super-program artistic

1.14KVizualizari

În spiritul frumoasei tradiţii de început de primăvară, conducerea Paradis Resort va organiza şi anul acesta, pe 7 şi 8 martie, petreceri aniversare speciale, dedicate femeii. Pe lângă meniurile super-mega-delicioase şi inedite (cu „Guacamole con nachos”, „tartină cu liptauer”, „trandafir Milano”, „Quiche Lorraine” – nu ştiţi ce sunt astea?! nicio problemă! nici noi, dar vom avea şansa să experimentăm noi gusturi fine), veţi avea parte de un decor minunat şi un program artistic de excepţie, cu Dănuţ Dincă, Formaţia DaDa, Cristal Band, DJ Cristi şi DJ Edy.
„Vom pregăti un decor special pentru doamne şi domnişoare, cărora le vom asigura o seară de neuitat. Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, totul va fi pus la punct în cele mai mici detalii, pentru a petrece împreună două zile foarte frumoase. Aşa că nu mai aşteptaţi şi rezervaţi-vă din timp un loc, sunând la unul dintre numerele de telefon 0742-086.828 sau 0756-357.556. De restul ne vom ocupa noi, pentru ca dumneavoastră să aveţi o petrecere superbă!”, a transmis conducerea Paradis Resort.
Mai multe informaţii legate de evenmentele din 7-8 martie, puteţi obţine accesând site-ul www.evenimenteparadis.ro.