duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Național

„Pele” a ieșit pozitiv și după 4 teste, adică, după o lună și jumătate. „Deși nu mai sunt contagios, încă nu am voie să joc!”

691Vizualizari
Pe 7 septembrie, Cătălin Păun, alias „Pele”, jucătorul echipei Minerul Costești, a făcut testul COVID, înainte de primul meci oficial, din Cupa României. Rezultatul a fost pozitiv, iar jucătorul a intrat în izolare pentru 14 zile. De atunci, el a mai făcut încă trei teste și de fiecare dată a ieșit pozitiv. Adică, timp de o lună și jumătate.
„Eu nu mai pot transmite virusul de mult, dar regulamentul FRF îmi înterzice să pot juca. E foarte greu pentru mine să stau doar în tribună. Nu am jucat nici măcar un meci până acum. Din ce am înțeles, virusul poate sta și 90 de zile în corp. Săptămână aceasta, fac al cincilea test. Poate ies negativ! Am luat tot felul de antiseptice, vitamine pentru imunitate. E adevărat că de când eram mic răceam foarte ușor, mai mereu. În prima săptămână de COVID, am rămas fără gust și puțin fără miros. În rest, nu am avut dureri musculare, de cap ori frisoane. Nimic!”, a precizat „Pele”.