luni, decembrie 6, 2021
Fotbal Național

Pentru a ajunge pe locul 2, Viitorul Dăeşti e obligată să obţină punctaj maxim în ultimele şase runde din sezonul regulat

498Vizualizari
Înfrângerea din fieful liderei Viitorul Şelimbăr nu a periclitat cu nimic şansele echipei Viitorul Dăeşti de a prinde poziţia secundă în Seria 7 şi de a se califica în play-off-ul pentru promovare în Liga a II-a. În acest moment, cu şase runde înainte de final, Viitorul Dăeşti se află la şapte puncte de locul 2, ocupat de Gaz Metan Mediaş 2, şi la şase de Gilortul Tg. Cărbuneşti şi Măgura Cisnădie, formaţiile aflate pe treptele 3-4. Ceea ce înseamnă că fotbaliştii de la Fedeleşoiu nu mai trebuie să facă niciun pas greşit dacă vor să ajungă în play-off.
Obiectivul obligatoriu pentru Viitorul Dăeşti este acela de a obţine punctaj maxim în ultimele şase runde care au mai rămas de disputat din sezonul regulat. Cu încă 18 puncte în cont, dar mai ales cu victorii directe asupra principalelor rivale din ierarhie (Gilortul Tg. Cărbuneşti – acasă, Măgura Cisnădie – în deplasare şi Gaz Metan Mediaş 2 – tot pe teren propriu), fotbaliştii de la Fedeleşoiu vor fi cu siguranţă în play-off. În caz contrar, vor depinde de celelalte rezultate înregistrate de adversare până la finele sezonului.
Altfel, de menţionat mai e faptul că, în condiţiile în care Viitorul Şelimbăr le va înfrunta mai departe şi pe celelalte trei echipe care aspiră la locul 2, lidera Seriei 7 va fi „arbitrul” luptei pentru poziţia secundă. Iar dacă a învins-o pe două ori pe Viitorul Dăeşti, formaţia sibiană ar trebui să-şi respecte blazonul şi să tragă tare şi cu Tg. Cărbuneşti, Cisnădie şi Mediaş 2.