duminică, octombrie 25, 2020
Fotbal Județean

Pentru că nu le prea știu cu „varza” sau hârtia igienică, 8 jucători de la Știința Roșiile au ales o altă provocare: să-și tundă părul…

703Vizualizari
Fotbaliștii – de la cei de Liga Campionilor, până la cei de județ – nu au dus deloc lipsă de idei în toată această perioadă de autoizolare, provocată de pandemia virusului COVID-19. Mai întâi, a fost hârtia igienică, pe care fiecare a „perpelit-o” cum a știut mai bine și și-a arătat talentul pe net. E plin Facebook-ul de astfel de videoclipuri, unii mai talentați decât alții.
De câteva zile, o altă nebunie, născută tot din plictiseală, bineînțeles, a invadat spațiul online. Este vorba de o nouă provocare: să-ți tunzi singur tot părul de pe cap (asta, doar deocamdată!). Frizeriile sunt închise, astfel că provocarea a prins. Alex Mihai a dat tonul la echipa de fotbal Știința Roșiile, iar, acum, opt colegi ai săi i-au urmat exemplul.
„Îl provocăm, mai departe, pe Bogdan Ioana, finanțatorul nostru, să-și dea pleata jos. Să fie bec, ca și noi. Să vedem dacă are curaj!”, a spus Alex Mihai.