duminică, iunie 13, 2021
Pariuri

Pentru copii şi părinţi: Fulger Mcqueen şi alte maşini tari vin mâine, la Shopping City!

606Vizualizari

Pe 22 şi 23 iunie, în parcarea Shopping City Rm. Vâlcea, va avea loc Cupa „International Autotest Challenge”, cu maşini de top, printre care şi Fulger Mcqueen, idolul generaţiei mici, din desenele animate.
Potrivit organizatorilor, pe parcursul a două zile, automobiliștii amatori, piloții de viteză sau raliuri, se vor întrece în cel mai atractiv concurs de îndemânare auto din Romania. Fie că vor concura cu mașini de stradă sau de competiție, participanții trebuie să îndeplinească aceleași condiții: să parcurgă fără greșeală traseul concursului, executând manevre de mare precizie, cu elemente de slalom, intoarceri cu sau fără frâna de mână, totul cu maximum de viteză și multă stăpânire de sine.
Sunt invitați să se înscrie toți cei care vor să își testeze reflexele și abilitatea la volan. Sunt bineveniți juniorii cu vârsta între 8 și 18 ani, șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale, cât și seniorii de peste 60 ani.
De anul acesta, publicul – foarte important pentru organizatori! – fiind mereu aproape de piloți şi savurând adrenalina iscată de viteză și de scrâșnetul roților, va fi cel care va desemna cea mai spectaculoasă evoluție. Unitatea de măsură: aplauzele.

Vor primi cupe, șampanie și ovații primii trei clasați de la fiecare grupă și clasă, după cum urmează:

✔ Grupa Debutanți (D)

Clasa D1 – debutanți clasa 1 – cu puterea până la 100 CP
Clasa D2 – debutanți clasa 2 – cu puterea între 100 și 150 CP
Grupa Juniori (J)
J – grupă rezervată piloților juniori, participanți numai cu automobile care în fabricație de serie nu depăşesc 125 CP (la grupa J1) și 180 CP (la grupa J2)
Clasa J1 – juniori, cu vârsta între 8 și 14 ani
Clasa J2 – juniori, cu vârsta între 14 și 18 ani

✔ Grupa Avansați (A)

Clasa 1: automobile cu cilindreea nominală până la 1400 cmc
Clasa 2: automobile cu cilindreea nominală între 1400 cmc și 1600 cmc
Clasa 3: automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc
Clasa 4: automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc
Clasa 5: automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

✔ Grupa Femina (F)

F – grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin, separat de grupele în care s-au înscris, se va întocmi un clasament al concurentelor de sex feminin

✔ Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.), indiferent de clasa de cilindree sau putere.

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și cel mai bun timp al zilei.

Programul concursului:
• sâmbătă, 22 iunie, 14:00 – 20:00, antrenamente libere
• duminică, 23 iunie, 10:30, antrenamente cronometrate
12:30, manșele I și II de concurs
17:30, festivitatea de premiere

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor.

Îți dorești să te înscrii ca participant? Citește regulamentul complet al competiției aici – REGULAMENTUL COMPETIȚIEI International Autotest Challenge 2018 | Etapa a II-a | 22-23 iunie 2019. Înscrierile se fac pe www.gtautoclub.ro

Pentru spectatori, accesul este gratuit.
Nu rata aşadar o competiție plină de adrenalină!