miercuri, iulie 28, 2021
Monden

Pepe, Adi de la Vâlcea şi Emilia Ghinescu au avut un mega-show la Paradis Royal! Naşii mirilor au fost Lucian şi Corina Niţă!

1.01KVizualizari

Resortul Paradis nu mai are nevoie de nicio prezentare! În cei aproape 20 de ani de când se regăseşte pe piaţa de profil din Vâlcea, a cucerit toate inimile, în special, prin eleganţa sălilor de evenimente, a meniurilor proaspete şi rafinate şi, bineînţeles, a seriozităţii maxime. Recent, la Paradis Royal a ajuns şi îndrăgitul cântăreţ Pepe, care, pur şi simplu, a fost cucerit de atmosfera pe care a găsit-o aici, dar şi de invitaţii de seamă. La eveniment, au mai susţinut recitaluri Emilia Ghinescu şi Adi de la Vâlcea, care „i-au rupt la corazon” pe petrecăreţi. Naşi au fost Lucian Niţă şi soţia sa, Corina.
„Am avut destul de des artişti cunoscuţi în sălile noastre de evenimente. Cel mai important e că toţi clienţii care au apelat la serviciile noastre au fost foarte mulţumiţi. Până la urmă, acesta este şi scopul Resortului Paradis, să satisfacă şi cele mai înalte cerinţe. Aşa cum ştiţi, ne pregătim şi pentru o nouă gală „Mirii Anului 2019”. Pe 20 noiembrie, la Paradis Noblesse, vom organiza o tombolă, unde vom oferi premii cuplurilor care, anul acesta, au făcut nunta la una dintre sălile Paradis. Locul I va fi recompensat cu un city-break într-un oraş de poveste, în apropierea Crăciunului. Vom reveni cu mai multe informaţii despre acest eveniment la jumătatea lunii octombrie”, a precizat conducerea companiei Paradis.