Handbal

Pera a avut dreptate: SCM a fost spionată de marii rivali la amicalul cu Rapid, din Capitală! „Ne-au văzut! Ne-au admirat!”

121Vizualizari

La primul meci amical susţinut de SCM Rm. Vâlcea în această vară, joia trecută, în Sala Rapid, din Capitală, pe care campioana României l-a câştigat net (cu scorul de 42-25), au fost prezenţi şi oficialii de la CSM Bucureşti. Este vorba de noul preşedinte al secţiei de handbal, fostul prezentator sportiv Vlad Enăchescu, şi de antrenorul suedez Tomas Ryde. Tehnicianului SCM-ului, Florentin Pera, a avut astfel dreptate, când a declarat că nu i-a prea convenit programarea partidei „chiar sub ochii spionilor”, dar n-a avut ce face.
„Am avut o evoluţie pozitivă în Sala Rapid. În acest moment, suntem însă la aproximativ 70 la sută din potenţial. La Rapid, echipa a arătat foarte bine, am făcut un joc consistent, am avut atitudine, determinare, unitate şi spirit de echipă. Iar asta chiar dacă le-am oferit posibilitatea tuturor jucătoarelor să evolueze. Am încercat mai multe formule de echipă, aşa cum am făcut-o şi ulterior, în cel de-al doilea meci, din Sala Traian. În acest moment, nu există titulare şi rezerve. Toate fetele vor avea şansa să arate ce pot în această perioadă de jocuri de verificare, să-şi etaleze valoarea. Vreau ca toate să aibă un timp aproape egal de a se putea exprima pe teren, în aşa fel încât fiecare să progreseze şi să prindă încredere pentru ceea ce ne aşteaptă, în Liga Campionilor şi în Liga Florilor”, a subliniat Pera.