miercuri, martie 3, 2021
Fotbal Județean

Perioadă de senzaţie pentru AS Bărbăteşti! 9 puncte într-o săptămână pentru fotbaliştii primarului Constantin Bănacu

573Vizualizari

AS Bărbăteşti a avut parte de o perioadă de senzaţie, începând duminică, 6 octombrie, când s-a impus cu 4-3 în deplasare, la Sporting Galicea. Săptămâna trecută, „cocoşii” lui Ion Deaconu (FOTO) au bifat alte două succese notabile. Prima oară, în runda intermediară de miercuri, 9 octombrie, când au dispus cu 3-1, pe teren propriu, de Victoria Frânceşti, iar apoi în etapa din week-end, când s-au întors victorioşi din deplasarea de la Viitorul Valea Mare, cu 6-1 (după 3-0, la pauză). În prima partidă, disputată pe „Maracana” din comuna administrată de primarul Constantin Bănacu, cele trei goluri pentru formaţia antrenată de Ion Deaconu au fost marcate de Nicolăescu, Ghimişi şi Bârlogeanu, iar duminica trecută au punctat Papa (de trei ori), Cârstoiu, Amărăscu şi Predescu.

Ion Deaconu (antrenor AS Bărbăteşti): „Suntem pe val, dar nu ştim cât ne va ţine sus!”

„Ne-am impus fără drept de apel cu Frânceşti şi la Valea Mare, unde am condus cu 3-0 încă de la pauză. Viitorul a redus apoi din handicap (3-1), dar în repriza secundă am mai marcat de încă trei ori şi am încheiat setul de tenis cu 6-1. Constantin Papa a reuşit un hat-trick duminica trecută, la Valea Mare, şi a devenit astfel golgheterul echipei noastre, cu vreo 12 goluri în cont, după ce a marcat de 5 ori şi cu codaşa ACS Vâlcea Sport. Am avut o perioadă de senzaţie, am câştigat 9 puncte în trei etape! Dacă punem la socoteală şi acea victorie cu 4-3 de la Galicea, din etapa a 6-a, am înscris 13 goluri în total, o medie extraordinară de peste 4 „boabe” pe meci. Suntem pe val, dar nu ştim cât ne va ţine sus! Din coada clasamentului, am ajuns pe locul 6. Ca fapt divers, noi şi Lotru Brezoi suntem singurele echipe din Liga a IV-a care au câştigat fără să încaseze vreun gol de la ultima clasată”, a spus antrenorul echipei AS Bărbăteşti, Ion Deaconu.

„Cocoşii” speră la un nou rezultat pozitiv în week-end, la Viitorul Păuşeşti Măglaşi

În acest week-end, „cocoşii” lui Ion Deaconu vor juca, din nou, în deplasare, la Viitorul Păuşeşti Măglaşi. Partida e programată duminică, 20 octombrie de la ora 12.00. „Chiar dacă adversarii sunt pe o poziţie inferioară faţă de noi, meciul va fi dificil. Sunt convins că îşi vor vinde scump pielea, nu mi s-au părut niciodată uşoare meciurile de la Păuşeşti Măglaşi, indiferent ce echipă a aliniat Viitorul. Am reuşit să-i strângem pe toţi jucătorii în runda intermediara de săptămâna trecută, dar nu ştiu dacă o vom mai face la fel şi pe 23 octombrie, când e programată o altă etapă la mijlocul săptămânii, iar noi jucăm acasă cu Lotru Brezoi, o echipă foarte valoroasă anul acesta. E important să adunăm cât mai mulţi fotbalişti, ca să ne meargă bine în continuare!”, a încheiat Ion Deaconu.