joi, decembrie 7, 2023
Monden

Peste 10 mii de persoane vor participa la nunta lui George Simion, programată în Măciuca, pe 27 august. Primarul Mugur Mărcoianu: „M-au sunat oameni din toate colțurile țării că vor să vină…”

7.26KVizualizari
Liderul AUR, George Simion, a anunțat că, vara aceasta, se va căsători, iar nunta va avea loc în localitatea Măciuca, din Vâlcea. Evenimentul va fi unul de amploare, iar primarul Mugur Mărcoianu (FOTO – jos) se așteaptă la peste 10 mii de persoane participante, adică, de cel puţin cinci ori mai mult decât populația comunei. Asta va implica o organizare amplă, din toate punctele de vedere.
„Organizatorii au anunțat un eveniment cultural artistic desfășurat în trei locații din satul Oveselu: complexul Forest Retreat & Spa, Taverna Stejarul și zona adiacentă Căsuței Călușarilor. Un astfel de eveniment la care se preconizează că vor participa peste 10.000 de persoane necesită o organizare bine pusă la punct, pregătirile fiind deja în desfășurare. Pe scena evenimentului vor fi prezenți artiști de renume. Se vor derula și alte activități interesante, cum ar fi un spectacol de echitație, lansarea unui balon cu aer cald, expoziții de costume populare și un show pirotehnic. Vor participa înalte fețe bisericești, parlamentari, oameni de succes din diferite medii profesionale, dar și oameni simpli care vor să le fie alături tinerilor miri. Din partea administrației locale din Măciuca, vom acorda tot suportul pentru ca acest eveniment să fie unul fără probleme. Și sunt sigur că și celelalte instituții și autorități implicate își doresc același lucru. Mulți mă întreabă cum de a ajuns George Simion să facă nunta în Măciuca? Răspunsul e simplu: zona superbă, un complex spa cum rar găsești în țară și comunitatea deschisă și primitoare i-au convins pe cei doi tineri ca localitatea noastră să fie martora celui mai frumos eveniment din viaţa lor. Cei doi au vizitat și în anii trecuți localitatea, deci au luat decizia pe baza unor convingeri. Așadar, celelalte presupuse motive sunt pur și simplu scenarii. Anunțul domnului George Simion a stârnit curiozitate și interes, drept dovadă au sunat oameni care vor să vină din toate colțurile țării. Orice promovare a localității, prin intermediul oricărui canal, este binevenită pentru comunitatea noastră, așadar ne vom mobiliza ca evenimentul să se desfășoare în bune condiții”, a declarat primarul Mugur Mărcoianu.