marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Diverse

Peste 50 de echipe vor lua startul, în total, la cele şase categorii de vârstă ale competiţiei Oltenia Boromir WinterCup

269Vizualizari

Oltenia Boromir Winter Cup va demara week-end-ul acesta, cu meciurile de la categoriile de vârstă 2007 şi 2010. Cea de-a doua parte a competiţiei va avea loc peste o săptămână, când vor fi organizate turneele juvenile din cadrul grupelor 2008, 2009, 2011 şi 2012. În ceea ce priveşte etapa secundă a întrecerii, potrivit informaţiilor furnizate de Adi Glăvan, antrenor la FC Oltenia şi coordonatorul întrecerii de anvergură, la fiecare dintre cele patru categorii vor lua startul câte opt echipe. Acestea vor fi împărţite în câte două grupe de patru, în care se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Ulterior, primele două clasate vor accede în semifinale, iar cele de pe poziţiile 3-4 vor juca mai departe pentru locurile 5-8. În total, fiecare echipă va avea asigurate câte cinci meciuri la Vâlcea.

Lista completă a participantelor de la grupele 2008, 2009, 2011 şi 2012 va fi definitivată săptămâna viitoare

„Până în acest moment, nu am definitivat încă toate detaliile referitoare la turneele care vor avea loc în perioada 14-16 februarie. Am decis doar ca meciurile de la 2008 şi 2009 să aibă loc în Zăvoi, iar cele de la 2011 şi 2012 în balonul de la Oltenia Arena, în ambele cazuri fiind vorba de terenuri sintetice. Pe de altă parte, nici lista completă a echipelor ce vor veni peste o săptămână în Râmnic nu e încă bătută în cuie. Ne mai trebuie încă una la fiecare categorie de vârstă. Vom anunţa toate participantele după acest week-end, acum e prea devreme şi nici nu vrem să stabilim ceva şi să nu fie aşa. În orice caz, în a doua fază, vor mai fi şi alte cluburi juvenile care vor onora invitaţia noastră, care nu apar printre cele din prima fază. Este vorba de Interstar Sibiu, Young Tigers Bucurteşti, Şcoala de Fotbal Răzvan Raţ Slatina şi altele”, a menţionat Adi Glăvan.

Organizatorii Oltenia Boromir Winter Cup au pregătit premii pentru toate echipele clasate pe primele patru locuri

„În total, din calculele pe care le-am făcut, la Oltenia Boromir Winter Cup vor fi prezenţi circa 600 de copii şi peste 50 de echipe. E un număr mult mai mare faţă de Cupa Oltenia Boromir, competiţia juvenilă organizată vara trecută de FC Oltenia, împreună cu partenerul nostru tradiţional, Boromir, şi alţi sponsori, la care au participat 250 de copii. În ceea ce priveşte premiile pe care le vom oferi, la fiecare categorie de vârstă vor fi recompensate formaţiile clasate pe primele patru locuri. Astfel, echipele vor primi cupe şi mingi, iar fiecare jucător în parte va intra în posesia unei medalii şi a unei diplome. În plus, avem de gând să mai acordăm şi mai multe premii individuale la fiecare grupă, pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar, golgheter etc”, a încheiat Adi Glăvan.