luni, martie 30, 2020
Politică

Peştereanu, unul dintre primarii PSD de top, a fost trădat tocmai de omul pe care l-a susţinut 8 ani viceprimar. La alegerile din iunie, locuitorii din Costeşti vor să-l taxeze pe candidatul PNL

647Vizualizari
Primarul Toma Peştereanu se bucură de o susţinere covârşitoare din partea locuitorilor din Costeşti. Nici nu s-ar putea altfel, mai ales că, doar în mandatul actual, el a reuşit să asfalteze 10 kilometri de drumuri, să introducă reţeaua de alimentare cu apă în toate zonele, să modernizeze şcoala Ferigile, dispensarul uman, să facă locuri de joacă, să monteze lămpi cu led pe toate uliţele, iar lista poate continua. În plus, Toni Peştereanu este numărul 1 nu doar în politică şi administraţie, ci şi în fotbalul judeţean, cu echipa sa, Minerul, care se îndreaptă cu paşi repezi spre barajul pentru promovare în Liga a III-a.
Deşi a fost ca un frate pentru toţi colegii săi din administraţie, zilele trecute, el a fost trădat chiar de persoana pe care susţinut-o ca în ultimii 8 ani să fie viceprimar. Acesta a părăsit PSD şi a trecut la PNL, pentru a candida la funcţia de primar. Bineînţeles că nu are nicio şansă, mai ales că lumea ştie deja cu ce se ocupă.
„Sincer, nu mi-a venit să cred. Am mâncat împreună cu el – nici măcar nu vreau să îi dau numele – la aceeaşi masă, am făcut zilele de naştere împreună, avem chiar şi copiii noştri în aceeaşi clasă. L-am luat din tribună şi l-am băgat în politică, pentru că aveam încredere în potenţialul lui şi el ce a făcut? M-a înjunghiat pe la spate. Timp de 8 ani, m-am zbătut să îi conving pe consilieri să-l susţină ca viceprimar, iar el a plecat acum la alt partid. Nu ştiu cum mai poate da ochii cu mine. Mai nou, le spune locuitorilor că nu a putut face mai multe din cauză că nu a fost lăsat de mine. Râde lumea de el! Se face singur de râs…”, a mărturisit Toma Peştereanu, care va câştiga la pas încă un mandat de primar.
Locuitorii din Costeşti au auzit repede despre gestul imoral al viceprimarului şi vor să-l taxeze la alegerile locale din luna iunie.