Fotbal Național

Petrișor Grigore, despre Vasile Ilinca: „Nu e deloc o surpriză că obține rezultate bune. Când eram colegi de echipă, venea în cantonament cu o valiză plină numai cu cărți. Atât de mult citea!”

1.04KVizualizari
Petrișor Grigore, de la Progresul Măldărești, a explicat că Vasile Ilinca este, la ora actuală, în Top 5 cei mai buni antrenori din Vâlcea. Iar calitatea tehnicianului de la Cozia Călimăneşti nu a apărut peste noapte, ci în timp, prin multă muncă, documentare și analiză.
„Am fost coleg de generație cu Vasile, care e puțin mai mare decât mine. Calitatea sa principală este seriozitatea, e corect, punctual, în tot ceea ce facs. Are și el nebuniile lui! Nu va accepta niciodată să te bagi în treaba lui! Știe să glumească foarte bine, dar e foarte serios atunci când trebuie. Puțini știu că, pentru Vasile Ilinca, fotbalul e totul. Ține minte tot, de la goluri marcate, pe minute, chiar și de acum 30 de ani. Totul din minte. Are o memorie extraordinară, cine și unde a jucat. Nimeni nu va avea niciodată ceva urât ce să-i reproșeze! De asta e plăcut de toată lumea!”, a comentat Petrișor Grigore, antrenor la Progresul Măldărești.