vineri, aprilie 3, 2020
Fotbal Diverse

Petrișor Grigore, Unirea Tomșani: Dacă Gigi Dumitrescu rămâne suspendat 5 luni, eu mă las de fotbal. Nu am văzut în viața mea arbitri mai slabi și nepoliticoși…

590Vizualizari
După meciul Unirea Tomşani – Viitorul Budeşti (3-4), din Cupa României de juniori A1, disputat week-end-ul trecut, Gigel Dumitrescu, delegatul echipei din Tomșani s-a ales cu o suspendare de 5 luni și a primit o amendă de 400 lei din partea Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea. Din informațiile noastre, în urma unei dispute verbale pe tema arbitrajului dezastruos, acesta l-ar fi luat de obraz pe unul dintre arbitri, care i-ar fi vorbit nepoliticos.
„Dacă Gigel va rămâne suspendat 5 etape, mă las de fotbal, nu mă mai duc la niciun meci. Nu sunt genul de antrenor care să vorbească aiurea, dar vorba aceea, de când mama m-a făcut, nu am văzut un arbitraj mai slab… Delegatul nostru îi spunea mereu arbitrului de tușe să stea pe linie cu ultimul jucător, ca să vadă mai bine ofsaidurile, dar degeaba. Am avut trei puști foarte obraznici la meci. Dacă mie mi-a spus centralul că nu e henț când mingea sare din pământ și atinge mâna jucătorului, ce să mai vorbim. A fost și un penalti mare, cât Luna, dar a zis că nu e așa. Ideea e că acești tineri nici nu vor să învețe, iar în plus sunt nemaipomenit de aroganți și lipsiți de respect cu cei mult mai în vârstă. Sunt curios dacă aceşti arbitri vor fi suspendați, pentru că, altfel, dacă nu se vor întoarce la carte, va fi vai și amar de ei. Trebuie să învețe prima data regulamentele bine și abia apoi să iasă pe teren”, a comentat Petrișor Grigore, antrenor Unirea Tomșani – juniori A1.
Contactat telefonic, şi Gigel Dumitrescu a anunțat că va renunța la fotbal, dacă rămâne definitivă această suspendare. „5 luni??? Vă aduceți aminte de un jucător de la Băbeni care a lovit un arbitru și a luat 3 etape suspendare??? Am fost la acel meci. Mie mi-au dat 5 luni. L-am prins cu două degete de obraz pe arbitru. Am greșit. E clar! I-am zis doar să vorbească frumos, nu să îmi spună mereu să tac… A sunat la 112! Apoi, s-a răzgândit. Nu poți să fii atât de arogant cu oamenii de fotbal…”, a comentat și Gigel Dumitrescu, oficial la Unirea Tomşani – juniori A1.