Fotbal Județean

Petrișor Jega (AS Făurești) a făcut spectacol la Pesceana: 6 goluri, două de Liga Campionilor. “O așteptăm pe Zătreni. Am mai bătut-o cu 6-2 în amical…”

1.09KVizualizari
AS Făurești continuă să facă meciuri spectaculoase în Liga a VI-a, iar, după trei etape, are deja 20 de goluri marcate. În ultima partidă oficială, disputată pe terenul celor de la Luceafărul Pesceana, echipa primarului Marius Irimia s-a impuc scorul de 10-2. În acest duel, jucătorul Petrișor Jega (adus de la formaţia din comuna Iancu Jianu, județul Olt) a reușit să marcheze de… șase ori!!! Două dintre golurile sale au fost demențiale: preluare cu călcâiul, șut din voleu, iar altul din semifoarfecă. Pentru AS Făurești, au mai marcat Mădălin Drăgulin (de două ori) – dintre care unul de la 25 de metri – Alex Vîlcu și Dragoș Amza.
Traversăm o perioadă foarte bună, cu nu mai puţin de 20 de goluri marcate în doar trei meciuri. Important e să-i avem pe toți jucătorii în fiecare etapă, aşa nu ne e teamă de nimeni! Așteptăm și meciul cu cei de la Oltețul Zătreni. I-am bătut într-un amical, cu scorul de 6-2, deci, avem încredere că putem să-i învingem pentru a doua oară. Repet, nouă nu ne e teamă de nimeni, dacă avem tot lotul la dispoziție. Din vară, vom continua să avem o echipă de top, cu majoritatea jucătorilor actuali. Eu și domnul primar Marius Irimia facem tot posibilul să dezvoltăm localitatea Făurești, atât pe plan administrativ (prin investiții la drumuri și nu numai), dar și să creăm o emulație la nivel sportiv”, a declarat Adrian Vulturescu, viceprimarul localității Făurești.