joi, februarie 29, 2024
Fotbal Diverse

Planul lui Bogdan Mihalache pentru reluarea antrenamentelor: „Nu poți ține 6 luni copiii în case! Există și soluții responsabile”

1.39KVizualizari
Odată cu pandemia de Covid-19, lumea fotbalului s-a împărțiț în două: unii care se opun vehement ca antrenamentele să se mai reia, până ce nu va trece total pericolul infectării, iar alții care vor să revină pe gazon cu copiii, respectând regulile igienico-sanitare. În cea de-a doua categorie, se regăsește și Bogdan Mihalache, fondatorul iSport, unul dintre cluburile de prestigiu din Vâlcea.
„Copiii stau deja de 3 luni în case… Cât îi mai ținem: încă 3 luni? Dacă revine pandemia în toamnă, anul viitor – la fel, îi ținem mereu acasă? Este exagerat… Din punctul meu de vedere, dar și al unor specialiști în domeniu, putem relua antrenamentele cu copii. Nu mai chemăm câte 15-20, limităm accesul la pregătire pentru doar 6-7 copii. Pe 6-7 iunie, ar trebui să ni se dea OK-ul să revenim pe gazon. Cu reguli stricte, riscul poate fi zero. Adică, accesul părinților să fie interzis, nu mai intri în vestiare, ai dezinfectant la dispoziție, suntem atenți ca toți copiii să se spele pe mâini înainte să mănânce. Facem circuite de pregătire speciale… Soluții sunt destule și foarte pertinente. Important e să se vrea! Toate regulile trebuie să vină de la autorități”, a explicat Bogdan Mihalache.