Fotbal Național

Play-out-ul din Liga I, în pericol să nu se mai dispute! Şapte cluburi din opt vor ca sezonul să fie suspendat. Doar Dinamo Bucureşti…

966Vizualizari
LPF se confruntă cu o mare problemă la nivelul Ligii I, unde şapte cluburi din totalul celor opt care participă în play-out au anunţat că vor ca sezonul actual să fie suspendat. „Dacă în Ligile a II-a şi a III-a s-a putut, de ce să nu se procedeze la fel şi pe prima scenă a ţării?” – au spus oficialii acestora. Motivul pentru care s-a ajuns la această concluzie este unul singur: calendarul infernal, cu încă 12 runde care ar trebui să se mai dispute într-un interval foarte scurt de timp, ce poate duce la îmbolnăvirea multor jucători. În plus, celelalte argumente ar fi legate de costurile ridicate pentru pregătire şi problemele majore de respectare a măsurilor de securitate medicală.

Brazilianul Ricardinho (de la FC Voluntari) a infirmat că e infectat cu Covid-19

„Am vorbit la telefon cu reprezentanţii cluburilor din play-out, iar şapte din totalul celor opt echipe susţin ideea suspendării sezonului. Campionatul trebuie să se încheie aici şi să nu retrogradeze nimeni!”, a susţinut Ciprian Paraschiv, oficial la CSM Poli Iaşi, în presa centrală. Singura grupare care nu a dat un răspuns pozitiv acestui demers este Dinamo Bucureşti.
Legat de play-out, zilele trecute, s-a anunţat că portughezul Ricardinho (26 de ani), unul dintre fotbaliştii echipei FC Voluntari (ultima clasată în Liga I), ce s-a întors de curând în România, a fost descoperit pozitiv la primul dintre testele Covid-19 pe care le-a efectuat. Până la urmă, chiar jucătorul a infirmat însă zvonurile că ar fi purtător de coronavirus.