Politică

PNL Vâlcea, în campanie: „Promovăm inițiativele cetățenilor!”

172Vizualizari
• Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Vâlcea
• Cod AEP 11200025
• Realizat de TRIBUNA MEDIA SRL
Joi, 19 noiembrie, profesorul Cristian Buican, candidatul PNL în circumscripția Vâlcea, pentru Camera Deputaților, însoțit de câteva persoane din staff-ul de campanie, s-a întâlnit cu cetățenii din comunele Pesceana, Glăvile, Amărăști, Orlești și Scundu. În discuțiile care au avut loc – uneori în prezența primarilor sau a unor consilieri locali – cetățenii au menționat problemele cu care se confruntă și au solicitat candidatului să-și precizeze pozițiile față de acestea și să se angajeze că va sprijini adoptarea acelor politici publice menite să rezolve aceste probleme.

Cristian Buican i-a ascultat pe oameni şi a aflat problemele acestora

Problemele menționate cel mai des au fost cele care privesc starea sistemului de sănătate și combaterea pandemiei, educația (în special, infrastructura școlară) și protecția categoriilor defavorizate. De asemenea, cetățenii au atras atenția asupra necesității îmbunătățirii infrastructurii rutiere, necesității de a asigura desfacerea produselor locale și au adus aminte despre îmbunătățirea nivelului de viață al pensionarilor. Cu accente diferite, acestea au fost principalele teme aduse în atenția candidațiilor PNL și în prima parte a campaniei electorale. Candidații noștri au precizat toate împrejurările care sunt principalele direcții de acțiune din programul PNL, așa cum este el operaționalizat pentru județul nostru și au adus clarificări – sperăm, folositoare! – pentru votanți.

Liberalii anunţă investiţii masive în infrastructura rutieră şi şcolară

În acest context, profesorul Cristian Buican, în ultimele întâlniri la care ne refeream, a insistat asupra angajamentului personal pentru realizarea autostrăzii Sibiu – Pitești și a drumului expres Râmnicu Vâlcea – Tigveni. De asemenea, reprezentantul PNL a insistat pe faptul că la nivelul județului se vor face importante investiții pentru aducerea infrastructurii școlare la nivelul așteptărilor copiilor și profesorilor.
La Pesceana, unde era zi de târg, la solicitarea cetățenilor de a se asigura în continuare funcționarea târgurilor, candidatul PNL în circumscripția Vâlcea, pentru Camera Deputaților, a dat asigurări că târgurile desfășurate în spații deschide vor putea funcționa în condiții normale.