Diverse

PNL Vâlcea – mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a primarului Ionel Michiu, din Stănești

1.32KVizualizari
Vineri, 15 octombrie, primarul comunei Stăneşti, liberalul Ionel Michiu, a încetat din viaţă, din cauza unor complicaţii apărute după ce s-a infectat cu Covid-19. Decesul a survenit la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, unde acesta era internat de o săptămână. Filiala PNL Vâlcea a transmis un mesaj de condoleanţe la trecerea în nefiinţă a primarului din Stăneşti.

NECROLOG

„Filiala Partidului Național Liberal Vâlcea anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a primarului comunei Stănești, Ionel Michiu. Reprezentat de bază al liberalismului vâlcean, dedicat comunității din care a făcut parte, după o meritoasă carieră ca ofițer al armatei române, a fost ales de către concetățenii săi ca primar al comunei Stănești în patru mandate, începând din anul 2008 și până în prezent.
Încrederea acordată de comunitatea pe care a slujit-o este cea mai importantă dovadă a efortului și devotamentului său pentru dezvoltarea comunei Stănești și prin aceasta pentru afirmarea ideilor și proiectelor liberale. Apreciat de colegi și stimat de toți cei cu care a lucrat, Ionel Michiu va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre ca un exemplu de dăruire și seriozitate în slujba semenilor.
Exprimăm familiei și tuturor celor apropiați condoleanțele conducerii Filialei județene și ale celorlalți colegi liberali și asigurăm pe această cale familia de întregul nostru sprijin.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu cei drepți!”
• Filiala PNL Vâlcea