luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

Popolan a revenit cu gol la Oltul Dăeşti, după 6 luni de la accidentare. Ciobanu a făcut senzaţie, în victoria cu Viitorul Oteşani (9-1)!

1.18KVizualizari

Oltul Dăeşti a făcut spectacol în meciul de pe teren propriu, contra celor de la Viitorul Oteşani, pe care l-a câştigat cu scorul de 9-1. George Popolan a revenit pe teren, după şase luni de la accidentare, şi a marcat un gol. Jucătorul meciului a fost, însă, de departe, colegul său, Cristian Ciobanu, autorul unui hat-trick.
„Ciobi a fost demenţial. Pe lângă cele trei goluri, a dat şi vreo două assisturi. În plus, el a marcat şi cel mai frumos gol: la capătul unei faze foarte frumoase, a pornit de la jumătatea terenului, a driblat tot ce a întâlnit în cale şi l-a învins ca un mare fotbalist pe portarul advers. Pentru noi, au mai marcat Gică Smaranda, „Bebe” Tănase, Bogdan Leţea şi Florin Tololoancă. Aş dori să remarc şi prestaţia colegului meu din linia mediană, Marius Aspru, patronul de la D’Amici, care s-a mişcat foarte bine. Ce putea să urmeze după meci?! Bineînţeles că o mică petrecere, mai ales că toţi jucătorii de la echipă suntem foarze buni prieteni”, a afirmat Mitică „Pantera” Dobrin, jucător la Oltul Dăeşti.