vineri, februarie 26, 2021
Handbal

Portăriţa Marta Batinovic va părăsi Vâlcea la finele acestui sezon. „Mai întâi sunt mamă şi apoi altceva!” Muntenegreanca va juca tot în Liga Florilor

1.26KVizualizari
SCM Rm. Vâlcea va arăta cu totul altfel în sezonul următor, mai multe componente ale lotului actual urmând să-şi anunţe plecarea din Sala Traian în această primăvară. Prima jucătoare din formaţia pregătită de Florentin Pera care a dezvăluit deja unde va juca din vară este portăriţa Marta Batinovic (30 de ani). Sportiva din spaţiul ex-iugoslav a semnat cu o altă grupare din Liga Florilor, SCM Gloria Buzău. Conform declaraţiilor pe care le-a oferit în presa din Muntenegru, portăriţa născută pe 30 aprilie 1990 a pus despărţirea de Vâlcea pe seama faptului că avea nevoie să petreacă mai mult timp alături de familie şi în special de fiul său.

„Din sezonul viitor, voi fi într-un mediu ușor mai liniștit, fără călătorii mari, cu mai mult timp de dedicat copilului”

„A fost o mare onoare să joc într-un club fantastic, dar, pur și simplu, nu am mai vrut să continui cooperarea. În primul rând pentru că nu sunt cu familia și cu fiul meu atât de mult cât vreau. Călătoriile au fost grele și lungi. Am fost plecată de acasă timp de cinci sau șase zile pe săptămână, iar pentru mine este prea mare sacrificiul. Am primit o ofertă grozavă de la Buzău. Din punct de vedere financiar, le merge bine, m-am gândit multă vreme dacă să plec și am fost de acord, chiar dacă am mai avut câteva oferte de la echipe care joacă în Liga Campionilor. Dar acestea nu sunt cluburi cu ambiții mari și nu am vrut să joc în Liga Campionilor doar de dragul de a fi acolo. Așadar, din sezonul viitor, voi fi într-un mediu ușor mai liniștit, fără călătorii mari, cu mai mult timp de dedicat copilului. Pentru că, mai întâi sunt mamă și apoi orice altceva”, a anunţat Marta Batinovic, pentru o publicaţie din Muntenegru, declaraţiile fiind postate şi pe Facebook, pe pagina Handbal Feminin, care e dedicată sportului cu mingea mică.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea