miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Național

Portarul Cătălin Păușescu (CS „U” Craiova II) şi fundaşul Cătălin Grosu (Flacăra Horezu) – printre cei pe care Viitorul Dăești se va baza în sezonul viitor

270Vizualizari
Viitorul Dăești își dorește să mențină același nivel valoric și din sezonul viitor, când vrea să se numere printre echipele care vor lupta pentru ocuparea unui loc fruntaș în Liga a III-a. În perioada următoare, oficialii clubului de la Fedeleşoiu vor legitima un jucător foarte apreciat la CS Universitatea Craiova II. Este vorba de portarul Cătălin Păușescu (FOTO),  care a avut rezultate deosebite în cadrul clubului din Bănie, fiind convocat inclusiv la pregătirile echipei de Liga I. De asemenea, Viitorul Dăești este foarte aproape de a-l legitima şi pe fundaşul Cătălin Grosu, care a jucat în sezonul trecut pentru Flacăra Horezu.
Pe de altă parte, şi George Neacșu va contribui în continuare la ofensiva echipei antrenate de Adi Popa. În perioada următoare, sunt anunțate și alte surprize la Fedeleşoiu!

Echipa de la Fedeleşoiu testează 7-8 juniori de la Craiova, Mioveni și alte cluburi

Printre obiectivele principale ale clubului Viitorul Dăești pentru viitorul sezon va fi legitimarea unor juniori de top, care să se integreze cât mai repede în lot. Iar asta deoarece Viitorul Dăești a avut foarte mult de suferit la nivel de juniori, până în prezent. Astfel, oficialii echipei de la Fedeleşoiu au deja la teste 7-8 juniori de la Craiova, Mioveni și din alte orașe.