vineri, mai 7, 2021
Fotbal Național

Portarul Dragoș Trașcă (Viitorul Dăești) a fost la un pas de a ajunge la naționala de juniori. „Niciodată nu e însă prea târziu. Voi munci mult și sunt convins că voi juca și în Liga I!”

523Vizualizari
Transferat de la Dinamo București (unde a jucat timp de aproape trei sezoane la nivel de juniori), portarul Dragoș Trașcă a avut evoluții foarte bune în Liga a III-a, pentru Viitorul Dăești, reușind să apere inclusiv două penaltiuri. El a mărturisit că, la Dăești, a găsit un colectiv extraordinar, alcătuit din jucători foarte talentați și serioși, dar și o conducere administrativă de nota 10.
„Sunt convins că puteam obține mai mult în acest sezon. De fapt, ne-am propus deja să câștigăm toate jocurile care ne-au mai rămas de jucat până la sfârșitul turului. Am evoluat foarte bine și în Cupă, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă la care evoluează mulți jucători cu experiență în primele două ligi. Am pierdut meciul la penultima fază… Peste tot pe unde am jucat, la Dinamo București, Viitorul Argeș, CS Universitatea Craiova ori Orlești, am avut în vedere să învăț câte ceva nou. Am fost la un pas de a ajunge şi la naționala de juniori, dar anumite probleme au făcut să nu mai fiu convocat. Îmi cunosc foarte bine potențialul și știu cât de mult muncesc zi de zi, încât sunt convins că voi ajunge, la momentul potrivit, și în Liga I. Până atunci însă, sper să joc cât mai bine și cât mai mult la Viitorul Dăești, pentru că mă simt excelent aici. Acesta e clubul de care am nevoie pentru a performa”, a subliniat Dragoș Trașcă, portar la Viitorul Dăești.