sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Diverse

Portarul vâlcean Robert Popa a fost integralist şi în cel de-al doilea meci disputat de România în U20 Elite League

77Vizualizari
Marţi, 12 septembrie, naţionala României a disputat cel de-al doilea meci din U20 Elite League. De această dată, tinerii noştri tricolori au înfruntat, în deplasare, reprezentativa similară a Portugalia, în faţa căreia au pierdut cu scorul de 2-1. În partida de la Santarem, echipa antrenată de Costin Curelea a deschis scorul încă din minutul 1, prin Ştefan Duţu, care a trimis o centrare înaltă spre poarta adversă, iar mingea a intrat în plasă după ce goal-keeper-ul lusitanilor i-a apreciat greşit traiectoria. Din păcate, Portugalia a întors scorul pe final, când a punctat în minutele 86 şi 90+8.
Aşa cum am anunţat, în primul meci din U20 Elite League, disputat pe 7 septembrie, la Voluntari, naţionala României a dispus de cea a Cehiei (cu 2-0), prin golurile marcate de Eduard Radaslavescu (în minutul 35) şi Doru Andrei (66). În ambele dueluri, poarta tricoloră a fost apărată de Robert Popa (FC „U” Craiova 1948), care a primit şi banderola de căpitan de echipă.
Tânărul goal-keeper vâlcean are evoluţii excelente şi în Superligă, unde a bifat, în week-end, cel de-al doilea meci consecutiv fără gol încasat. Echipa din Bănie s-a impus la limită în deplasare, în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti (1-0), după ce, în urmă cu două săptămâni, înainte de întreruperea campionatului pentru acţiunile echipelor naţionale, a dispus cu 4-0, pe teren propriu, de campioana en-titre, Farul Constanţa. În acest moment, Robert Popa este cotat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Sursă foto: FRF