sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

Povestea cutremurătoare a lui Alex Tache a făcut înconjorul ţării. Campionul nostru, al tuturor, construieşte acum o casă pentru 16 copii la Galicea. Hai să-l ajutăm, măcar cu o distribuire!

10.7KVizualizari

Povestea lui Alex Tache, în vârstă de 32 de ani, este cea unui adevărat campion. În urmă cu 12 ani, el a fost diagnosticat cu cancer osos, boală în urma căruia şi-a pierdut piciorul stâng şi a suferit numeroase intervenţii chirurgicale, la plămâni şi nu numai. Tatăl unui copil de doar doi ani, el are toate motivele să lupte pentru viitorul său. Şi va reuşi! Doar este campionul nostru, al tuturor. Numai când citeşti despre povestea sa de viaţă, îţi dai seama că, undeva, cândva, trebuie să apreciezi tot ceea ce ai şi ce nu ai. Alex Tache ne învaţă pe toţi, zi de zi, să luptăm pentru idealurile noastre, pentru că nimic nu este pierdut.
Acum, el construieşte, cu sprijinul prietenilor şi al oamenilor de bine, un adăpost pentru 16 copii abandonaţi, în satul Bratia din Vale, comuna Galicea. Pe toţi îi va lua în amplasament, din centrele DGASPC. Investiţia pentru copiii nevoiaşi se ridică la 500 de mii de euro, iar Alex Tache speră că o va da în folosinţă în toamna anul viitor. El a fost ajutat de echipa „Visuri la Cheie”, care i-a făcut proiectul tehnic şi a adus sponsori.
„Casa va avea, în total, opt camere, cu băi. Vom face şi un parc de joacă! Visul nostru este să o dăm în folosinţă anul viitor. Aici, vor locui copiii în situaţii de risc. Persoanele interesate să facă donaţii, în bani sau materiale de construcţii, pot accesa site-ul www.fundatiaalextache.ro. Este un proiect deosebit, pentru care avem nevoie de sprijin să-l finalizăm. Împreună, putem dărui speranţă copiilor cu probleme!”, a mărturisit Alex Tache.