sâmbătă, decembrie 5, 2020
Administrație

Premierea nou-născuților și a celor mai buni elevi, printre surprizele noului primar din Tomșani, Andrei Nicolae

182Vizualizari
Andrei Nicolae este noul primar din Tomșani, după ce a reușit să-l învingă pe social-democratul Dumitru Pearcu, la alegerile de pe 27 septembrie. Reprezentantul PNL s-a prezentat în fața comunității sale cu un program foarte interesant.
Astfel, printre altele, acesta și-a propus ca, în mandatul său, să premieze nou-născuții din Tomșani, dar și pe mamele lor, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, precum și pe elevii ce obțin rezultate deosebite la învățătură. Pentru tineri, liberalul va construi mai multe terenuri sintetice, locuri de joacă și o sală de sport și va organiza excursii, pentru încurajarea și dezvoltarea actului educațional. Andrei Nicolae va avea permanent și acțiuni de sprijinire a persoanelor vulnerabile (cu handicap, vârstnice ori a copiilor care provind din familii cu risc).
Toate acestea, dar și multe alte proiecte interesante, au convins comunitatea locală din Romşani că Andrei Nicolae are calitățile primarului ideal. Liberalul le-a mai promis alegătorilor că toate inițiativele și investițiile vor fi, pe viitor, publicate pe pagina de Facebook a Primăriei, unde se va consulta cu locuitorii în ceea ce privește cheltuirea banului public.