Administrație

Primăria Bujoreni a obţinut fonduri europene pentru cadastrarea gratuită a localităţii

496Vizualizari
Recent, primarul Gheorghe Gîngu le-a dat o veste foarte bună locuitorilor din Bujoreni. Astfel, comuna aflată la „o aruncătură de băţ” de Râmnic va beneficia de fonduri de la Uniunea Europeană pentru cadastrarea gratuită a terenurilor. Alături de Bujoreni, pe lista localităţilor care incluse în această operaţiune se mai află Berislăeşti şi Vaideeni.
„Comuna Bujoreni se numără printre cele 3 localităţi din Vâlcea care vor beneficia de cadastrare gratuită. Este a doua licitaţie care se organizează de către ANCPI pentru lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor. Sper din tot sufletul ca, de data aceasta, să avem noroc şi să se prezinte firmele specializate la licitaţie. Pentru acest obiectiv important, comuna noastră va beneficia de finanţare din fonduri europene structurale şi de investiţii, în cadrul axei prioritare 11 a Programului Operaţional Regional. Îmi propun să devenim campioni în judet la atragerea de fonduri europene! Aceasta este una dintre ambiţiile mele!”, a detaliat Gheorghe Gîngu, pe Facebook.
La finele lunii trecute, Gheorghe Gîngu le-a mai oferit locuitorilor o bucurie, prin faptul că a obţinut acordul instituţiilor abilitate şi al CEZ Oltenia, pentru introducerea reţelei de energie electrică pe strada Lacului. Astfel, după 3 ani de demersuri făcute de conducerea Primăriei Bujoreni și de Consiliul Județean Vâlcea, pe 27 iulie, s-a predat amplasamentul extinderii rețelei electrice pe strada Lacului. Un număr de 20 de gospodării vor beneficia de această investiție, în total urmând a fi amplasaţi 14 stâlpi.