miercuri, decembrie 6, 2023
Administrație

Primăria Mălaia a obţinut 26.000 de euro, prin GAL „Castra Traiana”, pentru dotarea cu un autoturism a Serviciului de Asistenţă Socială

1.14KVizualizari
Comuna Mălaia face parte din Grupul de Acţiune Locală „Castra Traiana”, iar în această perioadă va obţine o finanţare în valoare de 26.000 de euro. Potrivit primarului Gheorghe Dinculescu, aceşti bani vor fi destinaţi pentru dotarea cu un autoturism şi un computer a Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul primăriei.
„În această sesiune de finanţare, vom primi, prin GAL «Castra Traiana», suma de 26.000 de euro. Am hotărât deja ce vom face cu aceşti bani. Nu e vorba de o valoare atât de mare, care să ne permită să realizăm investiţii de anvergură în localitate. De aceea, am stabilit să repartizăm toată suma către Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei, pentru dotarea acestuia. Astfel, ne-am propus să achiziţionăm o autoutilitară, pentru că avem de făcut multe anchete sociale şi verificări, lucruri care necesită neapărat un mijloc de transport. Pe de altă parte, vrem să mai cumpărăm un computer sau alte echipamente IT, dar acestea depind de câţi bani ne vor mai rămâne la dispoziţie după ce vom lua autoturismul”, ne-a declarat primarul din Mălaia, social-democratul Gheorghe Dinculescu.