miercuri, iulie 28, 2021
Administrație

Primăria Râmnicului a mai primit 5 milioane de lei de la bugetul de stat pentru locuinţele sociale care se construiesc în Ostroveni Sud

94Vizualizari
În baza unui nou Contract de finanţare semnat la finele lunii trecute între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei şi Primăria Râmnicu Vâlcea, administraţia municipală a primit o tranşă de 5 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la cele 120 de locuinţe sociale din zona Ostroveni Sud.
Investiţia, cu o valoare totală de peste 30 milioane de lei, se află în grafic, la cele 5 blocuri realizându-se până în prezent radierele generale, pereţi la demisol, cofrarea planşeului peste demisol sau ridicarea stâlpilor la parter. Contractul de execuţie a lucrărilor are ca dată de finalizare luna februarie a anului 2023, în funcţie şi de alocaţiile anuale de la bugetul de stat.
La acest moment, în evidenţele departamentului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea figurează 534 de cereri eligibile privind atribuirea unei locuinţe sociale.
Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.