Sporturi

Primăria Râmnicului s-a făcut de CACAO prin dreptul la replică oferit ziarului nostru: „Sunteți o rușine, domnilor! Nu știți să citiți un articol și să răspundeți la subiect!”

722Vizualizari
Zilele trecute, un bunic s-a plâns în ziarul nostru de faptul că a fost ușuit de pe terenul sintetic de la Școala Nr. 2 (care poartă numele I. Gh. Duca), în timp ce se juca cu mingea, cu unul dintre nepoții săi. Imediat, Primăria Râmnicului ne-a trimis un drept la replică penibil și de CACAO, în care încerca să se justifice prin faptul că acolo se realizează mai multe lucrări de modernizare, care împiedică accesul persoanelor neautorizate, de vreme ce este un șantier în lucru. Bineînteles, scuza a fost de 2 lei, pentru că toate terenurile sintetice publice din Vâlcea sunt închise în perioada aceasta, dar ștrandul nu!!! Bunicul nu a întârziat să dea o nouă replică și să le arate obrazul autorităților.
„Să vă fie rușine, domnilor! Ați dat un răspuns mincinos, specific politicienilor. În primul rând, lucrările despre care spuneți se făceau departe de terenul de sport. În al doilea rând, dumneavoastră trebuia să răspundeți la o întrebare pe care v-am adresat-o, adică, să îmi dați un spaţiu public, deschis, unde să pot face mișcare cu nepotul meu, fără a plăti. Nu ați răspuns la asta, pentru că știți destul de bine că ați făcut atâtea terenuri de sport în Râmnic, la școli, dar le țineți închise. Lăsați gargara ieftină și rezolvați problema aceasta! Mă așteptam la un răspuns pe subiect din partea dumneavoastră, a celor de la Primăria Râmnicului, dar nu știți nimic! Rușine, încă o dată și deschideți terenurile, la fel cum s-a făcut cu barurile, terasele, mall-urile. Știu că terenurile nu vă aduc bani în bugetul local, dar sănătatea copiilor și nepoților noștri este numărul 1. În orice oraș care se respectă, se gândeşte aşa… Până atunci, nu încercați să veniți cu alt drept la replică, pentru că deveniți penibili!”, le-a transmis bunicul în cauză reprezentanților Primăriei Râmnicului! Rușine și din partea noastră pentru autorităţile locale!