Fotbal Județean

Primarul Bogdan Ștefan le dă toată încrederea lui Răzvan Milosteanu și colegilor săi: În fotbal, ca și în politică, treci prin foarte multe momente grele!

642Vizualizari
Primarul Bogdan Ștefan are încredere totală în conducerea tehnică, precum și în jucătorii actuali de la echipa de fotbal FC Băbeni. După ce a pierdut cu 3-2 meciul din Liga a IV-a, cu Unirea Tomşani, disputat în deplasare, antrenorul-jucător Răzvan Milosteanu și-a anunțat demisia. Edilul PSD din Băbeni le-a transmis un mesaj de încurajare.
„Nu e ușor să formezi o echipă care să obțină rezultate bune, etapă de etapă. Înțeleg destul de bine supărarea lui Răzvan Milosteanu, dar îi dau un sfat, mai ales că am destulă experiență în administrație. În fotbal, la fel ca și în politică, treci prin multe momente grele! Voi fi aproape de conducere și jucători și sperăm ca dușurile reci prin care au trecut până acum să îi mobilizeze mai mult. Ar fi păcat să renunțe atât de repede. Nu m-am implicat deloc în formarea echipei, pentru că nu ar fi corect+ Nu există nicio presiune asupra conducerii. Încă mai este timp de a rezolva problemele importante. Am încredere în echipă, iar Răzvan Milosteanu are mână liberă să ia deciziile pe care le consideră necesare”, a spus Bogdan Ștefan, primarul orașului Băbeni.