Administrație

Primarul Bogdan Ștefan: Liberalii din Băbeni încă nu s-au obișnuit că au pierdut alegerile și continuă să vină cu mizerii

698Vizualizari
Primarul Bogdan Ștefan susține că are, în continuare, mari bătăi de cap cu liberalii din Băbeni, cu toate că i-a învins la alegerile locale de pe 27 septembrie. Social-democratul a precizat că a fost înștiințat de la Prefectură că va fi atacat în contencios, pentru faptul că ar fi angajat un administrator public fără studii superioare, deși nu există o obligativitate în acest sens.
„Liberalii încă nu s-au obișnuit cu ideea că au pierdut şi voi fi primar încă 4 ani, aşa că mă atacă, în continuare, cu mizerii peste mizerii. Ideea e următoarea: Codul administrativ nu prevede expres ca administratorul public să aibă studii superioare… Nu scrie nicăieri asta. Scrie «de regulă», deci nu e imperativ! Am adus pe cineva din mediul privat, dar cu experiență și o viziune modernă în ceea ce privește dezvoltarea localității. Vom merge în instanță și vom ataca decizia. Vom judeca potrivit Codului administrativ”, a declarat primarul PSD din Băbeni, Bogdan Ştefan.