duminică, aprilie 11, 2021
Administrație

Primarul Constantin Bărzăgeanu a depus un proiect la CNI, pentru a asfalta 10 kilometri de drumuri în comuna Mihăeşti

65Vizualizari
Anul trecut, la Mihăeşti, s-au derulat lucrări de introducere a reţelei de gaze naturale pe nu mai puţin de 30 de străzi din localitate. Potrivit primarului Constantin Bărzăgeanu, în această perioadă, angajaţii firmei Burgaz se ocupă de racordarea la sistem a celor peste 250 de gospodării de pe arterele respective. Alesul PNL spune că a depus deja un proiect la CNI, care vizează asfaltarea tuturor străzilor pe care s-au realizat investiţiile la gaze naturale.
„După ce vom finaliza investiţiile la reţeaua de gaze naturale, avem în plan să realizăm ample lucrări de asfaltare în localitate. În acest sens, am depus deja un proiect la CNI, în care am inclus şi multe dintre străzile pe care se derulează acum lucrări la sistemul de gaze naturale. Oricum, până ce vom primi finanţare pentru drumuri, vom termina toate investiţiile pe care le avem în derulare la reţeaua de gaze naturale. Nu se pune problema să asfaltăm mai întâi şi apoi să stricăm din nou străzile, vom acţiona în ordinea normală a lucrurilor. Proiectul pe care l-am trimis la CNI vizează asfaltarea a aproape 10 kilometri de drumuri, în calcul fiind luate toate arterele care încă nu au fost modernizate”, a spus Constantin Bărzăgeanu.
În încheiere, liberalul a dezvăluit că şi Primăria Mihăeşti va acorda burse pentru elevii din localitate. „E dreptul şcolarilor să primească aceste burse şi le vom oferi cu siguranţă! De aceea, voi face toate demersurile pentru ca elevii să fie recompensaţi cum se cuvine pentru eforturile pe care le depun la şcoală, mai ales în condiţiile actuale, când cursurile se derulează atât de greu, din cauza pandemiei de Covid-19. Aşa cum am făcut eforturi pentru a le achita mereu drepturile persoanelor cu handicap şi ale însoţitorilor acestora, capitol la care suntem cu plăţile la zi, chiar dacă am alocat bani din bugetul local, vom face tot posibilul pentru a-i recompensa şi pe elevi cu burse”, a încheiat primarul PNL din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.